Polaris 2025 kaksikielinen suomi ruotsi

Taskukalenterin perusmalli, jossa viikko on sijoitettu pystyyn yli koko aukeaman. Aukeamien alalaidassa kuluvan ja seuraavan kuukauden pikkuruudukot ja muistiinpanotilaa. Päiväsarakkeissa myös kansainväliset vapaapäivät kaksikirjaimisin maatunnuksin. Kalenterin lopussa nimipäivät aakkosjärjestyksessä. 106 sivua / vuosi. Sivukoko n. 85 x 155 mm.

Sisältää kalenteritiedot: vuosi, kuukausi, viikkonumero, viikonpäivät, päivänumero, nimipäivät, juhla- ja pyhäpäivät, viralliset ja vakiintuneet liputuspäivät, merkkipäivät, kuun vaiheet, 41 maan kansalliset vapaapäivät, päiviä kulunut/jäljellä. Juhla- ja pyhäpäivät merkitty punaisella.

Nimipäivät: Kalenteripohjassa on käytetty ns. lyhyttä nimipäivälistaa, jotta päiväruutuihin jää tilaa merkinnöille. Tuotteen hintaan lisätään nimipäiväluettelon tekijänoikeusmaksu painosmäärän mukaan.

Väritys: Musta + punainen (CMYK).

Toimitus: Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen linkin, josta voit ladata tiedostot (pdf ja InDesign idml).

Tiedostot: InDesign-ohjelmassa voit vaihtaa kalenterin fonttia tai värejä ja lisätä logon tai kuvitusta. Pdf-muotoista kalenteripohjaa voi taitossa skaalata isommaksi tai pienemmäksi. Tarkista pohja muutosten jälkeen, jottei valmiiseen kalenteriin tule virheitä. Kuun vaiheet ja lipunkuvat on toteutettu Astro-fontilla, joka toimitetaan kalenteripohjan mukana.

1953,00  / kpl ALV 0 %