Gemini pieni 2026 yksi nimi per päivä (suomi)

Kaksisivuinen vuosikalenteri, joka sopii taskukalenterien alkulehdille tai itsenäiseksi kalenteriksi. Sopii erityisesti pieniin lompakko- ja luottokorttikalentereihin. Lähtökoko on sama kuin Gemini K:n, mutta toimii myös pienennettynä, sillä kirjasinkoko on suurempi kuin muissa Gemini-malleissa. Gemini yksi -mallissa on mainittu vain tärkeimmät juhlapyhät ja yksi etunimi kullekin päivälle, joten se on tavallisia kalentereita edullisempi. Ruudukon lähtökoko n. 114 x 76 mm, voi pienentää kokoon 80 x 50 mm asti.

Sisältää kalenteritiedot: vuosi, kuukausi, viikkonumero, viikonpäivät, päivänumero, nimipäivät (yksi/päivä), juhla- ja pyhäpäivät (tärkeimmät), viralliset ja vakiintuneet liputuspäivät, merkkipäivät, kuun vaiheet. Juhla- ja pyhäpäivät merkitty punaisella ja tähdellä.

Nimipäivät: Kalenteripohjassa on käytetty ns. lyhyttä nimipäivälistaa, jotta päiväruutuihin jää tilaa merkinnöille. Tuotteen hintaan lisätään nimipäiväluettelon tekijänoikeusmaksu painosmäärän mukaan.

Väritys: Musta + punainen (CMYK).

Toimitus: Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen linkin, josta voit ladata tiedostot (pdf ja InDesign idml).

Tiedostot: InDesign-ohjelmassa voit vaihtaa kalenterin fonttia tai värejä ja lisätä logon tai kuvitusta. Pdf-muotoista kalenteripohjaa voi taitossa skaalata isommaksi tai pienemmäksi. Tarkista pohja muutosten jälkeen, jottei valmiiseen kalenteriin tule virheitä. Kuun vaiheet ja lipunkuvat on toteutettu Astro-fontilla, joka toimitetaan kalenteripohjan mukana.

277,76  / kpl ALV 0 %