A5-kalenteri 2025 kaksikielinen suomi ruotsi

Pöytäkalenterin perusmalli, jossa yksi viikko/aukeama. Päiväsarakkeissa myös kansainväliset vapaapäivät kaksikirjaimisin maatunnuksin. 1112 sivua / vuosi, ja mukaan voidaan ottaa muutamia viikkoja edellisen vuoden lopusta ja seuraavan vuoden alusta. Sivukoko n. 148 x 210 mm.

Sisältää kalenteritiedot: vuosi, kuukausi, viikkonumero, viikonpäivät, päivänumero, nimipäivät, juhla- ja pyhäpäivät, viralliset ja vakiintuneet liputuspäivät, merkkipäivät, 41 maan kansalliset vapaapäivät, päiviä kulunut/jäljellä. Juhla- ja pyhäpäivät merkitty punaisella ja tähdellä.

Nimipäivät: Kalenteripohjassa on käytetty ns. lyhyttä nimipäivälistaa, jotta päiväruutuihin jää tilaa merkinnöille. Tuotteen hintaan lisätään nimipäiväluettelon tekijänoikeusmaksu painosmäärän mukaan.

Väritys: Musta + punainen (CMYK).

Toimitus: Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen linkin, josta voit ladata tiedostot (pdf ja InDesign idml).

Tiedostot: InDesign-ohjelmassa voit vaihtaa kalenterin fonttia tai värejä ja lisätä logon tai kuvitusta. Pdf-muotoista kalenteripohjaa voi taitossa skaalata isommaksi tai pienemmäksi. Tarkista pohja muutosten jälkeen, jottei valmiiseen kalenteriin tule virheitä. Kuun vaiheet ja lipunkuvat on toteutettu Astro-fontilla, joka toimitetaan kalenteripohjan mukana.

1953,00  / kpl ALV 0 %