Yliopiston almanakkatoimiston (Helsingin yliopiston Kalenteripalvelut Oy) verkkokaupan tuotteiden tilausehdot

Nämä tilausehdot ovat voimassa 22.12.2023 alkaen ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Suosittelemme tarkistamaan tilausehdot ennen jokaista tilausta.

Mikäli sinulla on kysyttävää tilausehtoihin liittyen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme almanakka@helsinki.fi.

1.     Yleistä

Näitä tilausehtoja sovelletaan Yliopiston almanakkatoimiston (Helsingin yliopiston Kalenteripalvelut Oy) verkkokaupan kautta ostettaviin digitaalisiin tuotteisiin. Digitaalisilla tuotteilla tarkoitetaan tässä sähköisiä tiedostoja, esimerkiksi idml-, pdf-, docx- tai xlsx-päätteisiä tiedostoja.

2.     Toimitus

Digitaaliset tuotteet toimitetaan sähköisesti heti maksun suorittamisen jälkeen. Saat tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksessa on linkki, jonka kautta digitaalinen tuote ladataan. Tuote on ladattava seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksesta. Tilausvahvistus toimii kuittina ostoksesta.

3.     Peruutus ja palautus

Digitaalisten tuotteiden luonteen vuoksi tilauksen peruuttaminen tai tuotteen palauttaminen ei ole mahdollista sen jälkeen, kun tuote on ladattu tai toimitettu.

Mikäli digitaalisen tuotteen latauksessa tai laadussa on ongelmia, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme almanakka@helsinki.fi mahdollisimman pian, jotta voimme auttaa sinua.

Jos sinulla on maksuasi koskevia kysymyksiä, voit olla yhteydessä Paytrailin asiakaspalveluunwww.paytrail.com/asiakaspalvelu.

4.     Tekijänoikeudet

Kaikki digitaaliset tuotteet ja niiden sisältö ovat tekijänoikeuden suojaamia. Kalenteripohjissa on valmiina copyright-merkintä, jonka tulee näkyä valmiissa tuotteessa. Muissa tuotteissa, joissa käytetään nimipäiväluetteloa, on merkittävä näkyviin teksti “Nimipäivät © Helsingin yliopisto”.

Digitaalisen tuotteen ostaminen ei siirrä omistusoikeutta tuotteen sisältöön tai tekijänoikeuksiin. Tilaaja ei saa myydä tai luovuttaa ostamiaan tietoja tai kalenteripohjia kolmansille osapuolille. Käyttö on rajoitettu vain tilaajan itse julkaisemiin tuotteisiin.

Mikäli digitaalisissa tuotteissa käytetään mm. kuu- ja lippusymboleihin tarvittavia AstroClassic- tai AstroModern-kirjaintyyppejä, ne toimitetaan ladattavan aineiston mukana. Tilaajalla on käyttöoikeus kirjaintyyppeihin kyseisen aineiston yhteydessä, mutta kirjaintyyppejä ei saa käyttää muussa yhteydessä eikä niitä saa luovuttaa kolmansille osapuolille.

5.     Kalenteripohjan muokkaaminen

Valmiit kalenteripohjat toimitetaan pdf- ja idml-muodossa. InDesign idml-tiedostoja voi muokata esimerkiksi vaihtamalla kirjasintyyppejä tai värejä tai lisäämällä kalenterisivuille kuvitusta. Muokkaamisen jälkeen kalenteripohja on tarkistettava alkuperäistä pdf-tiedostoa vasten. Yliopiston almanakkatoimisto ei ole vastuussa mahdollisista virheistä lopullisissa tuotteissa, mikäli verkkokaupasta ostettuja aineistoja on muokattu.

6.     Painosmäärä ja näytekalenterit

Kalenterin painosmäärä vahvistetaan Yliopiston almanakkatoimiston verkkosivuilta löytyvällä painosmääräilmoituslomakkeella. Lomakkeelle merkitään kaikki tilaajan valmistamat tai valmistuttamat kalenterit painosmäärineen ja nimipäivätietoineen. Jos sama tilaaja valmistaa tai valmistuttaa samalle kalenterivuodelle useampia kalentereita, pyydämme vahvistamaan niiden kaikkien painosmäärätiedot kerralla. Painosmääräilmoituslomake lähetetään sähköpostin liitteenä osoitteeseen almanakka@helsinki.fi, viestin otsikoksi merkitään PAINOSMÄÄRÄILMOITUS.

Yliopiston almanakkatoimistolla on oikeus omalla kustannuksellaan toimituttaa valitsemallaan KHT-tilintarkastajalla tilaajan valmistamien ja valmistuttamien kalenterien kappalemääriä koskeva tarkastus enintään kerran kalenterivuodessa. Selvitys on tarkoitettu vain tekijänoikeuskorvauksen laskemiseen eikä Yliopiston almanakkatoimisto voi kertoa sitä miltään osin kolmansille osapuolille eikä käyttää sitä muuhun tarkoitukseen.

Jokaisesta valmiista kalenterista, jonka painosmäärä on 200 kappaletta tai suurempi, lähetetään yksi näytekappale Yliopiston almanakkatoimistoon (PL 14, 00014 Helsingin yliopisto) mahdollisimman pian kalenterin valmistuttua. Jos kalentereita tehdään samalle kalenterivuodelle useampia, pyydämme lähettämään ne kaikki kerralla.

7.     Tietosuoja

Yliopiston almanakkatoimisto kerää ja käsittelee henkilötietoja tilauksen käsittelyä varten. Lisätietoja saat rekisteri- ja tietosuojaselosteestamme.

8.     Vastuunrajoitus

Yliopiston almanakkatoimisto ei ole vastuussa mahdollisista vahingoista, jotka aiheutuvat digitaalisen tuotteen käytöstä tai sen toimimattomuudesta.

Yliopiston almanakkatoimisto ei ole vastuussa mahdollisista virheistä lopullisissa tuotteissa, mikäli verkkokaupasta ostettuja aineistoja on muokattu.