logo sv

kalenterintek

Färdiga kalendermallar

Färdiga mallar gör det snabbt och enkelt att göra en tillförlitlig kalender. I vårt utbud ingår färdiga kalendersidor för så gott som alla slags kalendrar: väggkalendrar, fickkalendrar och plånbokskalendrar. Mallarna har fått namn av himlens stjärnor, månar och stjärnbilder. I de färdiga mallarna finns högtider, namnsdagar och andra uppgifter på sina utstakade platser. Köparen kompletterar med eget material och tar hand om tryckningen. 

Språkversioner

Alla kalendermallar finns tillgängliga på både finska och svenska. En del av mallarna kan fås också på andra språk, till exempel på engelska, ryska och norska.

Sidstorleken kan ändras

Storleken på sidorna i kalendrarna anges intill varje mall. Sidstorleken kan justeras till önskad storlek. Det enklast sättet är att göra det i pdf-format. Vi rekommenderar att du håller kvar proportionerna mellan längd och höjd på kalendersidan. Du hittar gratis pdf-prov på alla kalendrar på vår webbplats.

Du kan ändra på mallarnas utseende

I de färdiga mallarna finns datum, dagar och namn inskrivna på sina givna platser i rutfälten. Uppgifterna går att ändra eftersom rutfälten levereras som öppna InDesign-filer. Med rutfältet kommer också fonten Astro som innehåller bilder på flaggor och månfaser.

Leverans

De färdiga kalendersidorna levereras per e-post som InDesign-dokument och/eller pdf, endera för Mac eller för PC. I filerna finns helgdagarna markerade med rött. För specialtecknen (t.ex. bilder som beskriver månfaser eller flaggor) används almanacksfonten Astro. Fonten ingår utan extra kostnad i leveransen.

Pris

Priset på de färdiga kalendermallarna består av två delar: en fast summa för själva filen och en avgift för namnsdagsuppgifterna. Den senare beror på hur stor upplagan är. Daglistan och månfaserna ingår i priset för mallen.

Det pris som ges för en kalendermall avser en enspråkig svensk eller finsk mall. Många av kalendersidorna finns tillgängliga också som tvåspråkiga (t.ex. svenska + finska eller svenska + engelska). En tvåspråkig mall kostar 1,5 gånger så mycket som en enspråkig mall.  

Login Form