logo

kalenterintek

Valmiit kalenteripohjat

Valmiita pohjia käyttämällä kalenterin tekeminen on nopeaa, helppoa ja luotettavaa. Valikoimissamme on valmiita kalenterisivuja lähes kaikentyyppisiin kalentereihin: kuvakalentereihin, taskukalentereihin ja lompakkokalentereihin.  Mallien nimet on saatu taivaan tähdiltä, kuilta ja tähdistöiltä. Valmiissa pohjissa merkkipäivät, nimipäivät ja muut tiedot on sijoitettu valmiiksi paikoilleen ruudukkoon. Asiakas lisää tiedostoon oman aineistonsa ja hoitaa painatuksen.

Kieliversiot

Kaikki kalenteripohjat ovat saatavilla suomenkielisinä tai ruotsinkielisinä. Osa pohjista on saatavissa muillakin kielillä, esimerkiksi englanniksi, venäjäksi tai norjaksi.

Sivukokoa voi muuttaa

Kalenterisivujen alkuperäiskoot on mainittu kunkin sivun yhteydessä. Sivuja voidaan suurentaa tai pienentää haluttuun kokoon. Kätevimmin tämä tapahtuu pdf-muodossa. Suosittelemme kuitenkin säilyttämään kalenterisivun mittasuhteet. Kaikista malleista löytyy internetsivuiltamme ilmainen pdf-näyte kokeiltavaksi.

Pohjien ulkonäköä voi muuttaa

Valmiissa pohjissa numerot, päivät ja nimet on sijoitettu paikoilleen ruudukoihin. Ruudukot toimitetaan avoimina InDesign-tiedostoina, jolloin niiden ulkoasua voi muokata. Ruudukon mukana lähetetään Astro-fontit kuun- ja lipunkuville.

Toimitus

Valmiit kalenterisivut toimitetaan sähköpostitse Mac- tai PC-muodossa InDesign-dokumentteina ja/tai pdf:nä. Tiedostoissa on pyhäpäivät merkitty punaisella. Erikoismerkeille (esim. kuun vaiheille ja lipunkuville) on käytetty Astro-almanakkafonttia, joka liitetään mukaan ilman lisämaksua.

Hinnoittelu

Valmiiden kalenteripohjien hinta muodostuu kahdesta osasta: tiedoston hinnasta, joka on könttäsumma, ja nimipäivämaksusta, joka määräytyy painosmäärän mukaan. Päivälistan ja kuun vaiheiden maksu sisältyy kalenteripohjan hintaan.

Valmiiden kalenteripohjien hinta koskee yksikielistä suomalaista tai ruotsalaista pohjaa. Voimme toimittaa useat kalenterisivut myös kaksikielisinä (esim. suomi + ruotsi tai suomi + englanti). Kaksikielisen pohjatiedoston hinta on puolitoistakertainen yksikieliseen verrattuna.

 

Login Form