logo

kalenterintek

Räätälöidyt kalenteripohjat

Kalenteri asiakkaan toiveiden mukaan

Teemme kalenteripohjia myös tilaustyönä. Jos Almanakkatoimiston vakiomallien joukosta ei löydy omiin tai asiakkaasi tarpeisiin sopivaa kalenteria, voit pyytää tarjouksen omasta mallistasi. Kalenterimalli suunnitellaan yhteistyössä, tai voimme myös toteuttaa valmiin graafisen ilmeen mukaisen kalenterin.

Sijoitamme kalenterisivuille valmiiksi kaiken tarvittavan aineiston toivottuja fontteja, värejä, logoja ym. käyttäen. Valmiit pohjat toimitamme sähköpostin liitteenä InDesign-dokumenttina ja pdf:nä.

Almanakkatoimistosta on viime vuosina kysytty yhä enemmän mm. kansainvälisiä kalenteripohjia, joissa voidaan käyttää useaa kieltä ja merkitä usean maan vapaapäiviä. Myös yrityksen tai brändin visuaalista ilmettä noudattavia kalentereita tehdään paljon.

Kalenterin suunnittelutyöstä veloitamme 76 € / tunti + alv 24 %.

Kalentereiden tarkistuspalvelu

Kalenteri on luotettava vasta kun se on virheetön. Teemme valmiiden kalentereiden tarkistukset vankalla ammattitaidolla.

Kalenterien tarkistustyöstä veloitamme 76 € / tunti + alv 24 %. Pyydä tarjous kalenterisi tarkistuksesta yhteydenottolomakkeen avulla!

Login Form