Aika ja kalenteri -keskustelutilaisuus 29.4.2015 klo 17–19

Yliopiston almanakka on ollut vuosisatojen ajan kansalaisten tietolähde. Miten almanakka on vaikuttanut suomalaisten aikakäsitykseen? Mikä on kansallisten ja kirkollisten juhlapäivien yhteiskunnallinen merkitys? Entä miksi maassamme vietetään nimipäiviä?

Helsingin yliopisto täyttää tänä vuonna 375 vuotta. Yksi juhlavuoden tapahtumista on Yliopisto kansakunnan rakentajana -kokonaisuus, jonka merkeissä järjestetään viisi kaikille avointa keskustelutilaisuutta.

Aika ja kalenteri -teemasta keskustelevat keskiviikkona 29.4. klo 17−19 Yliopiston almanakkatoimiston johtaja Minna Saarelma-Paukkala, professori Heikki Oja ja kirkkoneuvos Pekka Huokuna.

Paikka: Helsingin yliopiston päärakennus, Fabianinkatu 33, Sali 12 (3. krs). Tervetuloa!

Lue lisää: Yliopisto kansakunnan rakentajana -keskustelusarja (Helsingin yliopiston alumniyhdistyksen sivut)