Yliopiston almanakka ei ilmesty mobiilisovelluksena 2019

Helsingin yliopiston julkaisema Yliopiston almanakka on vuodesta 2016 lähtien ollut saatavilla myös mobiilisovelluksena niin Android- kuin iOS-käyttöjärjestelmille. Vuodelle 2019 tätä sovellusta ei kuitenkaan ole tulossa. Syynä tähän on Yliopiston almanakkatoimiston ja sovelluksen kehittäjän HiQ Finland Oy:n yhteistyön päättyminen. Paperinen Yliopiston almanakka 2019 sekä ruotsinkielinen Universitetsalmanackan 2019 ovat saatavilla tuttuun tapaan kirjakaupoista, R-kioskeista ja marketeista.

HiQ Finland Oy julkaisi Yliopiston almanakan mobiiliversion ensi kerran vuodelle 2018 ja on vastannut niin sovelluksen teknisestä toteutuksesta kuin sen myynnistä ja jakelusta. Yliopiston almanakkatoimisto luovutti sovelluksessa tarvittavan tietosisällön HiQ Finland Oy:n käyttöön ja osallistui tuotteen markkinointiin.

Vuoden 2018 sovelluksen teknisestä toimivuudesta ja sen myyntiin liittyvistä kysymyksistä vastaa HiQ Finland Oy, p. 09 4355 860, hiqfinland.fi/yritys