Kalenteri 2020: Uudet nimi- ja merkkipäivät julkistetaan 29.8.

Suomalaiseen kalenteriin on jälleen tulossa kymmeniä uusia nimipäiviä. Keitä ovat ne onnekkaat, jotka tällä kertaa saavat nimensä kalenteriin? Kalenteriuudistuksen 2020 julkistustilaisuus pidetään keskiviikkona 29.8.2018 klo 14-16 Helsingin yliopiston Tiedekulmassa, Yliopistonkatu 4.

Tilaisuudessa paljastetaan suomalaiseen ja suomenruotsalaiseen nimipäiväkalenteriin hyväksytyt uudet nimet sekä kerrotaan, mitä muita muutoksia kalenterin merkkipäiviin on luvassa vuonna 2020.

Yliopiston nimipäiväasiantuntijat dos. Minna Saarelma-Paukkala ja FT Leila Mattfolk esittelevät tilaisuudessa uudistukset, ja yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Mukana on myös uusiin merkkipäiviin liittyviä yllätysvieraita.

Tilaisuus on tarkoitettu niin medialle kuin kaikille kalenteriasioista kiinnostuneille kansalaisille. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Minna Saarelma-Paukkala / Yliopiston almanakkatoimisto, p. 02941 22942 / 02941 22947, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

kalenteriuudistus2020ilme