logo

Julkaisut | Publikationer | Publications

Almanakkatoimisto on kesätauolla ajalla 5.–30.7.2021

Yliopiston almanakkatoimisto lomailee heinäkuussa. Toimistomme on suljettuna ajalla 5.–30.7.2021. Kesäkuun loppuun mennessä tehdyt vakioaineistojen tilaukset toimitetaan ennen kesätaukoa. Sen jälkeen tehdyt tilaukset toimitetaan elokuussa.

Toivotamme kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja kalenteriaiheiden ystäville riemukasta ja virkistävää kesää!

Tilauksen voi tehdä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai tilauslomakkeella.

Kesän 2019 aukioloajat

Yliopiston almanakkatoimisto palvelee kesällä asiakkaita, kansalaisia ja mediaa normaalisti perjantaihin 5.7. saakka ja jälleen maanantaista 22.7. alkaen. Puhelintiedusteluihin vastataan arkisin klo 10–15 välisenä aikana, ja sähköpostitilaukset pyritään toimittamaan kahden päivän kuluessa tilauksesta. Heinäkuussa Almanakkatoimisto on suljettu kaksi viikkoa eli 8.–19.7.

Almanakkatoimiston väki lomailee myös juhannuksen aatonaattona eli 20.6.

Kauniita kesäpäiviä kaikille!

Kesän 2018 aukioloajat

Yliopiston almanakkatoimisto palvelee asiakkaita, kansalaisia ja mediaa normaalisti 29.6. saakka ja jälleen 16.7. alkaen. Puhelintiedusteluihin vastataan arkisin klo 10–15 välisenä aikana, ja sähköpostitilaukset pyritään toimittamaan kahden päivän kuluessa tilauksesta.

Heinäkuun ensimmäiset kaksi viikkoa eli 2.–13.7. Almanakkatoimisto on suljettu. Vakioaineistoja toimitamme heinäkuun lopulla normaalisti, mutta tilaustöitä pääsemme tekemään jälleen vasta elokuulla.

Toivotamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme kaunista ja virkistävää kesää!

Almanakkatoimisto palvelee koko kesän

Suomi hiljenee kesälomiksi, mutta Almanakkatoimisto palvelee tänä vuonna koko kesän ajan. Kalenteriaineistoja voi ja kannattaa tilata jo kesäaikana, niin välttyy syksyn ruuhkilta. Palvelemme asiakkaita arkisin kello 9–15.

Toivotamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme rentouttavaa ja lämmintä kesää!

Almanakkatoimiston puhelinnumerot muuttuneet

Almanakkatoimiston puhelinnumerot ovat muuttuneet osana koko Helsingin yliopiston puhelinnumerouudistusta.

Uudet asiakaspalvelunumerot ovat:

02941 22942 (tilaukset, kalenteriin ja ajanlaskuun liittyvät kysymykset / erikoissuunnittelija Asko Palviainen)
02941 22947 (nimikysymykset / Almanakkatoimiston johtaja Minna Saarelma-Paukkala)

Puhelimitse palvelemme arkisin kello 9–15. Vastaanotamme tilauksia ja vastaamme kaikkiin kysymyksiin myös sähköpostitse tutussa osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Yliopiston almanakkatoimisto osallistuu itsenäisyyden juhlavuoteen

Vuonna 2017 itsenäinen Suomi täyttää sata vuotta. Tämä näkyy monin tavoin myös Yliopiston almanakkatoimistossa.

Vuodesta 1996 lähtien ilmestyneestä Yliopiston nimipäiväalmanakasta on nyt julkaistu Suomen itsenäisyyden juhlavuoden 2017 erikoispainos.

"Erikoispainoksen julkaiseminen oli meille luonteva tapa juhlistaa Suomen satavuotiasta itsenäisyyttä. Erityisesti iloitsemme siitä, että valtioneuvoston kanslia hyväksyi almanakkamme osaksi Suomen itsenäisyyden juhlavuoden ohjelmaa. Tämä merkitsee sitä, että voimme almanakan markkinoinnin yhteydessä käyttää virallista Suomi 100 -logoa", Yliopiston almanakkatoimiston johtaja Minna Saarelma-Paukkala kertoo.

Lue lisää >>

Login Form