1600-luvun almanakkoja on skannattu sekä alkuperäisistä kappaleista että Helsingin yliopiston kirjastossa olevista mikrofilmeistä. Mikrofilmiskannaukset ovat mustavalkoisia ja heikkotasoisempia kuin alkuperäisistä almanakoista tehdyt skannaukset. Alkuperäisalmanakat ovat hajallaan mm. Tukholman kuninkaallisessa kirjastossa ja Upsalan ja Helsingin yliopiston kirjastossa. Mikrofilmiskannauksia korvataan ajan myötä alkuperäisalmanakoista skannatuilla sivuilla.
1600-luvulta tunnetaan allaolevassa taulukossa olevat vuosikerrat. Käytännössä arkistossa on nyt lähes kaikkien vuosien almanakkasivut vuodesta 1645 eteenpäin (puuttuvat vain 1649 ja 1656–58). Osasta vuosikertoja on arkistossa kaksi eri versiota. Koska Suomi oli tuolloin osa Ruotsin valtakuntaa, täällä käytettiin ruotsalaisia almanakkoja, kun omia suomalaisia ei ollut saatavilla. Almanakat ovat ruotsinkielisiä ja ne on painettu Tukholmassa. Vuoden 1618 almanakasta on tallessa vain allakan ennustusosa, ei koko almanakkaa.
Vuoden 1608 almanakka on skannattu kokonaisuudessaan (64 sivua), koska sen julkaisemisesta tuli vuonna 2007 kuluneeksi tasan 400 vuotta. Almanakan julkaisi helsinkiläissyntyinen tähtitieteilijä Sigfridus Aronus Forsius, ja almanakka on ruotsinkielinen. Almanakka on skannattu Tukholman kuninkaallisessa kirjastossa olevasta originaalista.
Vuoden 1608 almanakka kokonaisuudessaan html-muodossa.
Vuoden 1608 almanakka kokonaisuudessaan pdf-muodossa (5,8 Mb).
Lisää 1600-luvun almanakkoja löytyy sivulta Suomen ruotsinkieliset almanakat 1623–1727.